ПОТРОШНИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПЕЧАТАЧИ И ФОТОКОПИРИ

Нашата палета на хартии е компатибилна со сериите PIXMA PRO, печатачите MAXIFY и imagePROGRAF PRO.* Ви нудиме висококвалитетна фотохартија од видот сјајна, полусјајна, мат и со отсјај, во следните големини: A2, A3+, A3, A4 и големина на поштенска картичка.
premium-fine-art

ХАРТИЈА ЗА ФИНА УМЕТНОСТ

Со сјајните и мат хартии, како и хартиите со отсјај, ќе пронајдете соодветна хартија за вашите креативни идеи.
glossy

ФОТОГРАФИИ ВО ДОМОТ

Изберете сјајна, полусјајна или мат хартија за одново да ги создадете вашите фотографии од одморот или семејни фотографии со живописни бои.
MP-101D

КРЕАТИВНИ ПРОЕКТИ

Избирајте од фотомагнети, отпечатени маички и хартија за деловна презентација, до мат хартија што е идеална за честитки, календари.
standard

ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА

Со сјајните и мат хартии, како и хартиите со отсјај, ќе пронајдете соодветна хартија за вашите креативни идеи.

Добијте инспирација

 

Создавајте попаметни работни простори и бидете чекор понапред од конкуренцијата со нашите професионални мислења и истражувања. Дигитално трансформирајте го вашиот работен простор.

Дали барате конкретен модел?


Разгледајте ја нашата палета на печатачи за во домот и печатачи за фотографии

PIXMA
Домашни и професионални инк-џет печатачи што нудат печатење на неверојатни документи и фотографии.
Selphy
Компактни печатачи за фотографии што нудат неверојатен квалитет на слика и практично безжично печатење.
MAXIFY
Печатачи за мали и домашни канцеларии дизајнирани за брзо и висококвалитетно печатење документи.
i-Sensys
Печатачи за мали канцеларии или работни групи што нудат доследен квалитет и ефикасност.