Погодна за сите типови уреди како печатачи, копири и факсови

 

Независно од вашите потреби за канцелариско или домашно печатење, ние ви нудиме брзо и флексибилно решение со изборот на големата палета на фотокопирна хартија

ХАРТИЈА ШТО МОЖЕ ДА СЕ РЕЦИКЛИРА, БИОРАЗГРАДЛИВА

Добијте мазни, брилијантни резултати во бела боја за сите ваши канцелариски и домашни потреби. Нашата хартија А4 е совршена за широк спектар на намени. Од глави на букви, до претходно печатени форми, копирање, инк-џет печатење, ласерско печатење и испраќање факс.

Почнете да ја користите вистинската хартија што може да се рециклира, биоразградлива за одлични резултати при печатење.

Генел нуди широка палета на производи и има постојан лагер на оние кои се најпродавани во нашиот регион и се за широка потрошувачка. Додека повеќето производи кои не се актуелни за нашиот регион се вршат преку нарачка. За повеќе информации разговарајте со нашиот тим за продажба.