Пронајдете ги соодветните податоци за контакт и контактирајте со експертите кои можат да ви помогнат

Секогаш ви стоиме на располагање за секое барање

 

Генел е посветен на заштита и почитување на вашата приватност. Ние ќе ги користиме вашите лични податоци само за да ги обезбедиме производите и услугите што ги побаравте од нас.

ДИРЕКЦИЈА

070 204 762

(02) 3214 677

(02) 3214 688

info@genel.com.mk

ФИНАНСИИ

070 204 762

(02) 3214 677

(02) 3214 688

info@genel.com.mk

СЕРВИС

071 381 114

070 204 762

(02) 3214 677

(02) 3214 688

info@genel.com.mk service@genel.com.mk

НАРАЧКИ

070 204 762

(02) 3214 677

(02) 3214 688

info@genel.com.mk