Пронајдете ја вистинската хартија за вашите потреби

 

Пронајдете ја соодветната хартија од Canon во зависност од вашите потреби, без разлика дали печатите материјали со професионален квалитет за изложби или ги забавувате вашите деца со креативни проекти. Ви нудиме висококвалитетна фото хартија од видот сјајна, полусјајна, мат и со отсјај, во следните големини: A2, A3+, A3, A4 и големина на поштенска картичка.

premium-fine-art

ХАРТИЈА ЗА ФИНА УМЕТНОСТ

Со сјајните и мат хартии, како и хартиите со отсјај, ќе пронајдете соодветна хартија за вашите креативни идеи.
glossy

ФОТОГРАФИИ ВО ДОМОТ

Изберете сјајна, полусјајна или мат хартија за одново да ги создадете вашите фотографии од одморот или семејни фотографии со живописни бои.
MP-101D

КРЕАТИВНИ ПРОЕКТИ

Избирајте од фотомагнети, отпечатени маички и хартија за деловна презентација, до мат хартија што е идеална за честитки, календари.
canon_single_roll

ХАРТИЈА ЗА ШИРОКИ ФОРМАТИ

Со сјајните и мат хартии, како и хартиите со отсјај, ќе пронајдете соодветна хартија за вашите креативни идеи.
Генел нуди широка палета на производи и има постојан лагер на оние кои се најпродавани во нашиот регион и се за широка потрошувачка. Додека повеќето производи кои не се актуелни за нашиот регион се вршат преку нарачка. За повеќе информации разговарајте со нашиот тим за продажба.

ICC-профили

Инсталирајте дополнителни ICC-профили за да го проширите опсегот на фотохартии кои ги поддржува вашиот професионален печатач за фотографии од Canon и да им дадете професионална завршна обработка на вашите крајни слики.