Генел репроизведените уреди, се најдоброто евтино решение на пазарот

 

Нашите половни машини имаат најниски бројачи и најдобри физички услови. Тие минуваат низ процес на предселекција, циклус на целосна контрола на квалитетот и строг протокол за печатење и функционален тест, завршен од тим од стручни техничари. Ниту еден дел не е заменет, но можеме со сигурност да кажеме дека повеќе од 50% од животниот циклус е сè уште достапен. Хард дисковите се форматираат, фирмверот се ажурира и се прави посебен внатрешен и надворешен процес на чистење за совршен изглед на производот. Најдобрите половни машини што можете да ги најдете на пазарот.

Машините се испорачуваат со инсталирани празни касети за тонер. Акциите се менуваат секојдневно врз основа на понудата и побарувачката.