Генел е овластен партнер на CANON за Македонскиот пазар од 1996 година.

Уште од нашето основање во 1993 година, главна инвестиција се вложувањата во интеграција на нови технологии за подобрување на квалитетот на услугите кон клиентите, едукација на сопствениот професионален кадар согласно светските стандарди и критериуми.

Како резултат на долгогодишна успешна работа на менаџерскиот тим, денес на пазарот достапни се врвните производи од областа на дигиталната технологија на брендот Canon.

Поседуваме сертификат за квалитет ISO9001:2008 и сертификат за заштита на животната средина ISO14001:2004.


Глобален лидер за квалитет

Генел е глобален лидер за квалитет на премиум фотокопири и печатачи како на домашно, канцелариско така и на индустриско ниво. Фокусот на заштеда на трошоци, профитабилност и кружна економија нè направија јасен лидер на пазарот и идеален партнер за раст за секој на глобалниот пазар за канцелариско печатење и MPS.

Како општествено одговорна компанија, следејќи ги новите законски регулативи за отпадни тонери, Генел е единствена лиценцирана фирма во Р. Северна Македонија со дозвола за собирање и третирање на отпадни тонери издадена од Министерство за животна средина.


Нашата специјалност е фотокопири за продажба и печатачи за канцелариско работење како и принтери со широк формат

Ги нудиме најдобрите производи за сите водечки брендови на копири и опрема со широк формат. Така што како купувач, не треба да се прашувате дали треба да чекате повеќе за да го купите вашиот уред. Во Генел, им ветивме на нашите лојални клиенти дека секогаш ќе ги одржуваме нашите цени на нивоа на ликвидација. Значи, ако сте ловец на зделки, не треба да барате повеќе за подобар договор за висококвалитетна копирна машина.


Генел е правата компанија за Вас

Нашиот висококвалификуван продажен тим со долгогодишно искуство ни овозможува да развиеме уникатни и извонредни трговски односи. Доколку Ви е потребна компанија која целосно ќе се грижи за Вашиот уред, преку континуирано одржување и сервисирање на истиот, со висококвалитетни делови и сервиси, Генел е правата компанија за Вас.

Со еден збор, оддржувањето е целосна грижа за Вашиот уред од наша страна и меѓусебна доверба за нашата експертиза. Затоа не барајте понатаму. Генел е правилен избор на она што Вам ви треба.

Главната инвестиција во сите години од постоењето се вложувањата во интеграција на нови технологии за подобрување на квалитетот на услугите, едукација на сопствениот професионален кадар согласно светските стандарди и критериуми. Тоа ја доведе компанијата до ниво на водечки и препознатлив дистирбутер за фотокопири и печатачи (принтери), канцeлариски и домашни уреди и опрема во Северна Македонија од 2003 па се до денес.
853

Редовни клиенти


7230

Извршени сервиси


3587

Продадени уреди


655

Изнајмени уреди