Совршена комбинација за печатење

 

Некои работи функционираат подобро кога се заедно. Употребата на вашиот печатач од Canon во комбинација со мастила и фотохартија од Canon овозможува оптимални перформанси и врвен квалитет при секое печатење. Погледнете ја палетата на оригинални мастила, кертриџи, тонер и хартија од Canon

Генел нуди широка палета на производи и има постојан лагер на уредите кои се најпродавани во нашиот регион и се за широка потрошувачка. Додека повеќето уреди кои не се актуелни за нашиот регион се вршат преку нарачка. За повеќе информации разговарајте со нашиот тим за продажба.