Зошто да не одберете нас
за одржување и сервис на вашите печатачи и копири?

 

Сеопфатен план за одржување на вашите уреди е од витално значење за да се обезбедат неговите способности за масовна продуктивност. Иако тие обично бараат минимално одржување, следењето месечен план, особено во зафатени работни средини, може да го намали заглавувањето на хартијата, лошиот квалитет на печатење и оштетувањето на ролерот, а вашите уреди се големи инвестиции кои бараат соодветна грижа.

Ова се причините да не изберете за редовно закажан сервис:

  • Неспоредливо знаење и експертиза за производот за решавање на тешки проблеми
  • Најдобрите практики поддржуваат услуги кои го максимизираат времето на работа
  • Знаење и вештини за да се идентификува потребата за проактивна замена на делови
  • Поправка во нашиот сервис центар и на лице место
  • Достапни договори за одржување за целосна услуга со флексибилни опции
  • Точни и брзи поправки на повеќето брендови
 
Јавете се уште денес за да се осигурате дека вашата опрема е сервисирана и одржувана, како би обезбедила оптимални перформанси.