Зошто да купувате кога можете да изнајмите?
Добијте копир од Canon imageRUNNER за дури 1.200,00 денари месечно!

 

Генел нуди изнајмување од месец во месец на целата линија на фотокопири imageRUNNER и imageRUNNER ADVANCE од Canon. Јавете ни се денес и еден од нашите пријателски соработници за продажба ќе ви помогне да ја изберете вистинската машина за копирање за вашиот бизнис.

Сите изнајмувања на копирни уреди вклучуваат

delivery

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

instalation

ПОСТАВУВАЊЕ И ИНСТАЛИРАЊЕ

copier

ОБУКА НА ВРАБОТЕНИТЕ

service

ПОДДРШКА И ОДРЖУВАЊЕ

Перформанси за Вашиот бизнис по најниска цена и најдобар квалитет

1

АНАЛИЗА

Анализата претставува припремна фаза која е и основа за квалитетно изработен проект. Во оваа фаза ги градиме темелите за нова стратегија за печатење и управување со документите (печатење, копирање, скенирање, факс...)
2

ПРОЕКТ

Со помош на податоците од претходната фаза (фаза анализа) ќе се работи во фазата „Проект„. Во оваа фаза ќе се изработува решението за оптимизација на процесот на печатење и намалување на трошоците.
3

ТРАНЗАЦИЈА И ИНСТАЛАЦИЈА

Управуваме со имплементацијата на вашето ново решение како би овозможиле безболна транзиција, постојано работејќи на намалувањето на влијанието врз вашите активности и корисници.
4

ПОДДРШКА И УПРАВУВАЊЕ

Со услугата „Изнајми Canon„ наш фокус ќе биде континуирано унапредување на процесите за печатење низ систем на превентивни и редовни сервиси. Со тоа директно помагаме во избегнувањето на индиректни и непотребни трошоци.