Квалитетни мастила за врвни отпечатени материјали

 

Печатете импресивни и долготрајни документи и фотографии со вашиот печатач и оригиналните мастила од Canon - кертриџи за кои може да бидете сигурни дека ќе работат во совршена хармонија со вашиот печатач.

Заштедете пари на мастило

 

Оригиналните мастила од Canon ви нудат најдобар квалитет, долготрајни резултати и сигурност. Со XL картриџите за голема потрошувачка ќе можете да заштедите пари на оригиналните мастила од Canon, без намалување на квалитетот. Покрај тоа, можете да заштедите и со двојните комплети и мулти-комплетите - овие практични пакувања се достапни по цени кои се пониски од оние доколку потрошните материјали ги купувате посебно.

Генел нуди широка палета на производи и има постојан лагер на оние кои се најпродавани во нашиот регион и се за широка потрошувачка. Додека повеќето производи кои не се актуелни за нашиот регион се вршат преку нарачка. За повеќе информации разговарајте со нашиот тим за продажба.