КРЕАТИВНО ПЕЧАТЕЊЕ

04/04/2022

Приспособете, отпечатете, организирајте: направете сопствен календар со фотографии

Соберете ги најдобрите моменти од изминатата година и отпечатете уникатен календар што ќе го закачите во вашиот дом или ќе го подарите на саканата личност. Како што денот станува сè пократок и поминуваме повеќе време дома, тоа е совршена можност за да ги прегледате сликите што сте ги снимале годинава […]
04/04/2022

6 начини да ја разбудите креативноста со печатачот PIXMA

Разубавете го домот, стилот и вашите уреди со овие идеи за печатење и изработка на модели од хартија наменети за целото семејство. Мислите дека вашиот семеен печатач може да печати само документи и фотографии? Грешите. Откријте цел нов свет на креативни идеи коишто ќе оживеат пред вашите очи со помош […]
04/04/2022

Бидете креативни оваа пролет со проектот за печатење пеперутки

Aimee Graham, која изработува хартиени модели, покажува како да ги споите печатењето и боењето за да создадете прекрасни уметнички дела на тема пеперутки. Доаѓањето на пеперутките е сигурен знак дека доаѓа пролетта и нема подобар начин да ја пречекаме новата сезона од изработка на сопствени украси во форма на пеперутки […]
04/04/2022

Отпечатете и создадете прекрасни персонализирани честитки во шест едноставни чекори

Доколку имате хартија и печатач на располагање и сакате креативна работа, обидете се да изработите картички во домашни услови, со помош на семејството и пријателите.
Отпечатете и создадете прекрасни персонализирани честитки во шест едноставни чекори
Со кликнување на „Продолжи“, се согласувате со складирање на колачиња.
Прочитај повеќе