stambol

04/04/2022

Отпечатете и создадете прекрасни персонализирани честитки во шест едноставни чекори

Доколку имате хартија и печатач на располагање и сакате креативна работа, обидете се да изработите картички во домашни услови, со помош на семејството и пријателите.
26/04/2017

Генерации во профил: отпечатете семеен портрет што ќе го чувате засекогаш

Дознајте како да снимите и отпечатите прекрасен црно-бел портрет од вашите сакани и како да создадете уметничко дело што ќе го закачите на ѕид и ќе уживате додека го гледате со години.
Генерации во профил: отпечатете семеен портрет што ќе го чувате засекогаш
Со кликнување на „Продолжи“, се согласувате со складирање на колачиња.
Прочитај повеќе