ПЕЧАТЕЊЕ И ИЗРАБОТКА НА МОДЕЛИ

04/04/2022

Отпечатете уникатни честитки што ќе ги праќате за Божиќ

Направете празнична фотосесија, а потоа следете го нашиот едноставен водич во чекори за да создадете сопствени божиќни честитки. Праќањето персонализирана честитка за Божиќ е убав гест и многу позабавен отколку одењето во продавница. Лесно може да изработите честитка по ваша желба – сè што ви треба е фотографија што сакате […]
Отпечатете уникатни честитки што ќе ги праќате за Божиќ
Со кликнување на „Продолжи“, се согласувате со складирање на колачиња.
Прочитај повеќе